rivers

Over ons

Telesur Mobiel Nederland (TMN) is een aanbieder van de voordelige ‘tweelandensim’. Dit product leveren we onder supervisie van het Telecommunicatie Bedrijf Suriname (Telesur). Wij staan voor goedkope telefonie en maximale controle over deze uitgaven. Met de 'tweelandensim' versterken wij de nauwe banden tussen familie, vrienden en zakenrelaties in Suriname en in Nederland. De ‘tweelandensim’ is een sim-only deal en daarvoor kun je jou eigen toestel gebruiken. Onze trio-sim past in ieder toestel. Profiteer met de ‘tweelandensim’ van zeer lage tarieven. Iedereen is welkom.
Twee Landen, Eén Gevoel.

IMG 2728

Telesur Mobiel Nederland is sinds 25 november 2008 actief op de Nederlandse telecommarkt. Ons merk brengt iedere Surinamer, in Nederland met name, dichterbij thuis. Door duidelijke communicatie, door bellen, sms’en of chatten, versterken we de familiare, vriendschappelijke of zakelijke banden tussen mensen in Nederland onderling, in Suriname en vice versa.

In relatief korte tijd hebben we naam verworven met onze ‘tweelandensim’. Mede door de opvallende reclames, in onze uitingen, zul je altijd een deel van Suriname, een beetje van thuis, terug vinden. Door de voordelige bel, sms en data tarieven voor de communicatie van Nederland naar Suriname en omgekeerd, heeft TMN een sterke positie veroverd in Nederland. Sinds oktober 2014 biedt TMN al haar klanten, standaard bij elk pakket, de trio-sim aan.  Dit houdt in  een normale, een micro-, en een nano-simkaart in één. Het beltegoed is gemakkelijk aan te schaffen bij een Kruidvat winkel en BP retailers in Nederland. In Suriname bij Zus en Zo en alle Telesur dienstencentra of via onze webshop telesur.nl. Opgemerkt moet worden dat onze datatarieven recentelijk aanzienlijk zijn verlaagd.

Klantenservice
Antwoorden op veel gestelde vragen kun je vinden op de Klantenservice pagina van de TMN site. Mocht je toch het antwoord op je vraag niet vinden, dan kun je ons bereiken via 1200, + 31637001200, 0900 – 2021914 of een bericht sturen via het contactformulier.

TMN-klant worden
Op deze site kun je zelf de ‘tweelandensim’ aanschaffen en registeren. Bij registratie ontvang je € 5 beltegoed gratis van ons. Vergeet niet vrienden en familie uit te nodigen voor het gebruiken van de ‘tweelandensim’, want dit levert je nog meer voordeel op. Van iedere vriend of familielid die zich registreert op onze website, ontvang jij gratis € 10 beltegoed.

Dealers

Helpdesk

Contact

  • 1200
  • +31637001200
  • 0900 - 2021914
  • Mail ons 

 

Telesur Mobiel Nederland

 

telefoonboek
Telefoonboek


Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Telesur.sr
top
Aanmelden
nieuwsbrief